Lagi BEST dari Tatap Melalui Telefon Buat kaki selfie dan yang sangat minat bergambar sampai memori phone pun dah penuh dengan gambar-gamb...

Cuci Gambar Dari Telefon

Lagi BEST dari Tatap Melalui Telefon

Buat kaki selfie dan yang sangat minat bergambar sampai memori phone pun dah penuh dengan gambar-gambar yang telah lama dikumpul, cuci gambar 2R adalah pilihan terbaik untuk anda.


Sayang sangat bila gambar yang dah lama dikumpul hilang dalam sekelip mata bila phone bermasalah atau memori kad rosak.

Lagi sedih bila tiada satu backup pun yang dibuat untuk gambar-gambar tu.

Habis hilang gambar kenangan yang di kumpul sekian lama sejak zaman awal perkenalan dengan member, kenangan lepak, bersantai dan aktiviti-aktiviti 'gila' yang pernah di lakukan bersama.

Menangis macam mana pun dah tak guna.

Lainlah kalau kita dah cuci siap-siap semua gambar dan simpan elok-elok dalam sticky album.

"Sediakan payung sebelum hujan."

Hilang soft copy pun kita masih mampu senyum sebab segala kenangan dengan member-member selamat terpelihara dalam album yang dicuci dalam saiz 2R.

Kenapa cuci gambar saiz 2R?

Sebab boleh print banyak gambar & harganya jauh lebih murah. Selain tu, saiz 2R ni sesuai sangat untuk disimpan dalam purse atau wallet.

Atau anda boleh jadi lebih kreatif dan hiaskannya pada mana-mana tempat yang sesuai. Contoh macam yang dibuat oleh pelanggan Kedai Pok Nik ni.


Gambar 2R di salotep pada skrin komputer di pejabat.

Jom lihat apa kata pelanggan - pelanggan yang dah cuci gambar 2R di Kedai Pok Nik.


Dan ini pula perkongsian dari seorang pelanggan yang dah cetak hampir 300 keping gambar 2R di Kedai Pok Nik.


Dengan gambar saiz 2R, anda boleh cuci gambar dalam kuantiti yang banyak pada kos yang rendah, malah boleh hias dan simpan di mana-mana pun sebab saiznya kecil dan menarik.  Okay kan?

Minimum Cuci Gambar 2R


15 keping, itulah minimum tempahan cuci gambar 2R yang boleh dibuat di Kedai Pok Nik.

Cuci gambar saiz 2R hanyalah berharga RM4.70 bagi 15 keping gambar dari telefon. Jika ada banyak gambar, bolehlah dihantar kepada Kedai Pok Nik dalam gandaan 15.

Contohnya: 15>30>45>60 dan seterusnya.

Langkah untuk Cuci Gambar 2R


Gambar-gambar hanya perlu dihantar melalui whatsapp, kerana ianya lebih mudah untuk anda memilih & menghantar gambar.

Bila dah cukup 15 keping gambar atau mengikut jumlah yang anda inginkan, barulah Kedai Pok Nik akan mulakan cetakan gambar.

Tempoh siap bergantung pada kuantiti, dan kebiasaannya 150 keping ke atas akan ambil masa 1 hari bekerja atau lebih.

Anda akan dihubungi melalui whatsapp apabila Kedai Pok Nik dah siap cuci gambar-gambar anda, dan bolehlah di ambil di premis Kedai Pok Nik sekali dengan buat pembayaran untuk cuci gambar tersebut.

Whatsapp Gambar Pada Kedai Pok Nik


Dah sedia nak cuci gambar-gambar yang dah lama tersimpan dalam phone sebagai backup paling selamat?

Klik link butang berikut untuk wassap kedai pok nik:

Atau

PM Kedai Pok Nik di Fb:
Klik link https://m.me/kedaipoknik
 

#kedaipoknik
#cucigambar2R
#kotabharu

6 comments:

  1. X de cuci 4R ke?..kalau ada berapa rm?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Azura Mohammad, Kami cuma menyediakan cuci gambar saiz 2R & 3R sahaja buat masa ni.

      Delete
  2. Saya dah Whatsapp tapi xde reply. Klau post ke area seri kembangan boleh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Fairuz Afiqah, whatsapp dan semua urusan akan di beri maklum balas dari jam 9 pg hingga 7 ptg shj setiap hari.
      .
      p.s: whatsapp anda kami dh reply. ��

      Delete
  3. Thank you because you have been willing to share information with us. we will always appreciate all you have done here because I know you are very concerned with our. ukraynaca

    ReplyDelete
  4. Great job for publishing such a beneficial web site. Your web log isn’t only useful but it is additionally really creative too. ewapoker

    ReplyDelete